Zistite viac

To sme my

Oxybalans Štúdio

Kde môžete relaxovať a užiť si dýchanie

Doprajte vašim bunkám lahodnú pochúťku - kyslík

"Ľudské telo je chrám. Choroba je trhlina v harmónii. Zdravie je súzvuk.“

Moja cesta k prirodzenému spôsobu riešenia rôznych ochorení sa vyvíjala podobne ako u mnoho iných – cez vlastné zdravotné problémy. Vždy keď sa ohlásilo moje zdravie, hľadala som ďalšie možnosti mimo klasickej medicíny. Rozhodla som sa skúsiť cestu prírodnej medicíny.

Od detstva som mala blízko k bylinkám, pretože aj doma sme ich často používali na  riešenie rôznych neduhov. Zbierať bylinky a sušiť ich, variť z nich čaj a robiť tinktúry a odvary ma fakt baví 😊. K homeopatii ma priviedol môj manžel Miloš, ktorý ju už mal odskúšanú na sebe pri prekonávaní alergických reakcií. Postupom času som si začala hľadať viacej informácií a súvislosti, nasledovali ďalšie poznatky, knihy, webináre, kurzy. Absolvovala som aj Školu Energie tela ,našla so tam odpovede na svoje otázky, na celostný prístup k starostlivosti o zdravie. Naposledy (a to ešte nekočím…) som absolvovala kurz bunkových solí. Teší ma, keď vidím ako ich užívanie pomáha mojej rodine.

„Čím je vyšší energetický úver každej bunky Vášho tela, tým väčší úrok splatí Vaše duševné aj fyzické zdravie!“

Pocit, že môžem byť užitočná a všetko dáva zmysel je skvelý.

Prečo sme presvedčení ,že vám dokážeme zlepšiť kvalitu života

Hyperbarická komora

Pri hyperbarickej oxygenoterapii dokáže okysličený organizmus reketovo naštartovať regeneračné procesy, prebudovať bunky, posilniť mozog a imunitu

Oxygenoterapia

Kyslík tvorí len 21% vzduchu, ktorý dýchame každý deň, ale je to veľmi drahé percento. Každá bunka v tele ho potrebuje na prežitie. U nás dýchate 95% kyslíka !!!

Bunkové soli

V dôsledku stresu a fyzickej námahy je narušená rovnováha esenciálnych minerálnych živín, čo sa prejavuje zdravotnými problémami. Bunkové soli pomáhajú minerálne živiny prijať z potravy do vnútra bunky a obnoviť tak ich rovnováhu

To sme my dvaja

Jarka

Majiteľka

Na prírodnej liečbe mi je veľmi sympatické, že je možné kombinovať viacero metód, ktoré sa vzájomne dopĺňajú svojimi účinkami, prípadne sa dajú použiť ako doplnok ku klasickej liečbe.

Miloš

Poradca

Poradím vám ,ako môžete zlepšiť vašu fyzickú a psychickú kondíciu .Som tu ,aby som podporoval Jarku pri zmene vášho  života.

Pripravte bunku o 35% kyslíku na 48 hodín a môže sa zmeniť na rakovinovú
Otto heinrich warburg , laureát nobelovej ceny
1883 - 1970